Tayangan Amal: Sabalik Baju

Diterbitkan oleh Red Communications dan ditulis serta diarah oleh 4 orang perempuan Malaysia, SEBALIK BAJU menceritakan tentang tarikan, kemusnahan dan pemerkasaan media sosial bagi 6 orang perempuan yang mampu mengubah kehidupan mereka untuk menjadi lebih baik atau lebih teruk. Watak-watak ini mewakili perempuan Malaysia yang sedang memperkasakan diri ketika menghadapi cabaran dalam kehidupan mereka.
  • Tayangan Amal: Sabalik Baju
  • 2021-09-16T17:00:00+08:00
  • 2021-09-16T20:00:00+08:00
  • Diterbitkan oleh Red Communications dan ditulis serta diarah oleh 4 orang perempuan Malaysia, SEBALIK BAJU menceritakan tentang tarikan, kemusnahan dan pemerkasaan media sosial bagi 6 orang perempuan yang mampu mengubah kehidupan mereka untuk menjadi lebih baik atau lebih teruk. Watak-watak ini mewakili perempuan Malaysia yang sedang memperkasakan diri ketika menghadapi cabaran dalam kehidupan mereka.
  • When 16 September 2021 from 05:00 PM to 08:00 PM (Asia/Kuala_Lumpur / UTC800)
  • Add event to calendar iCal

Sokong usaha SIS dengan menyumbang dan menonton tayangan amal filem terbaru dari Red Communications, "Sabalik Baju" yang menampilkan bintang-bintang popular Mira Filzah, Nadiya Nisaa, Juliana Evans, Elena Moujing, Kaka Azraff dan Sarancak!
Anda juga berpeluang untuk berjumpa secara maya bintang-bintang, pengarah dan penerbit filem Sabalik Baju di tayangan amal ini.

Tarikh: 16 September 2021, Khamis 
Waktu: 5ptg hingga 8malam
Sumbangan tiket: Peringkat 1: RM20 (pelajar) | Peringkat 2: RM50 (bukan pelajar)
*Sumbangan tiket akan disalurkan kepada usaha-usaha SIS

🎥 Sinopsis SABALIK BAJU:

Diterbitkan oleh Red Communications dan dikaryakan oleh 4 penulis dan pengarah Wanita, SABALIK BAJU menceritakan tentang tarikan, kemusnahan dan pemerkasaan media sosial bagi 6 orang perempuan yang mampu mengubah kehidupan mereka untuk menjadi lebih baik atau lebih teruk.

Dibintangi Mira Filzah, Nadiya Nisaa, Juliana Evans, Elena Moujing, Kaka Azraff dan Sarancak, filem ini mempunyai semua elemen komedi, drama dan suspen yang akan menghiburkan dan mencuitkan hati.

Dapatkan tiket anda di pautan: https://sistersinislam.org/sabalik-baju/